Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Стартувала обласна профспілкова акція
  • 17 березня 2017

2017 рік Федерацією профспілок України оголошено Роком первинної профспілкової організації.

За рішенням розширеного засідання президії комітету ЗОО ППОНУ від 28 лютого 2017 року (постанова №П-15-1) в березні-квітні проводиться обласна профспілкова акція «Ти потрібен Профспілці, Профспілка потрібна тобі».

Основною формою заходів під час акції визначено профспілкові збори в ППО та профгрупах. Ці тематичні збори повинні стати приводом для відвертої розмови про роль галузевої Профспілки в сучасному українському суспільстві, про її здобутки та подальші дії щодо зміцнення організації, ефективного відстоювання прав та інтересів спілчан, їх соціально-економічного захисту.

До цього заходу штатними працівниками обкому Профспілки укладено і розміщено на сайті (pon.zp.ua) тематичний інформаційно-методичний збірник №62 «Підсумки діяльності Профспілки працівників освіти і науки України та Запорізької обласної організації в 2016 році».

В ньому Ви знайдете вичерпну інформацію про діяльність Всеукраїнської і обласної організацій в 2016 році з різних напрямків статутної діяльності.

Обласна профспілкова акція стартувала 10 березня і продовжиться до кінця квітня. Сподіваємось на Вашу активну, не байдужу позицію і участь в ній.

Ваші побажання, пропозиції, питання до працівників обкому ви можете поставити або надіслати на електрону пошту [email protected] та за телефонами:

Телефон Контактна особа, посада
061 233-22-81 Гринь Надія Іванівна, голова
061 236-08-92 Юдін Юрій Іванович, заступник голови
061 233-05-82 Піскун Ольга Яківна, головний бухгалтер
061 233-34-84 Петрашина Лілія Григорівна, юрисконсульт
Баламут Іван Васильович, головний спеціаліст

Прес-служба
обласної організації
Профспілки