Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Вітання з ювілеєм
  • 21 квітня 2021
Вельмишановний Анатоліє Миколайовичу!
 
Обком Профспілки працівників освіти і науки України сердечно вітає Вас з ювілейною датою від Дня народження і висловлює глибоку вдячність за багаторічну плідну працю у галузевій Профспілці і на даному етапі з Профспілкою як соціальний партнер.
 
Ваш трудовий шлях – це приклад безкорисливого служіння освіті, державі, людям. В січні 2000 року науковці, працівники та студенти обрали Вас головою первинної організації Профспілки Мелітопольського педагогічного університету, яку очолювали до 2015 року.
 
На протязі п’ятнадцяти років профспілкової діяльності Ви неодноразово обирались членом президії та обкому Профспілки, а з 2005 по 2010 роки членом ЦК Профспілки, неодноразово делегат з’їздів галузевої Профспілки.
 
Щире прагнення до справедливості, вимогливість до себе і колег, високий професіоналізм, невичерпна енергія, принциповість і готовність допомогти словом і ділом – ось риси, що відзначають усі, хто працює і спілкується з Вами.
 
Кандидат біологічних наук, доцент, доктор біологічних наук, професор, з 2010 року по 2016 рік обіймав посаду першого проректора потім по січень 2017 року виконував обов’язки ректора. У лютому 2017 року призначений ректором Мелітопольського педагогічного університету ім. Б. Хмельницького. Обіймаючи ці посади, Ви продовжуєте тісно співпрацювати з Профспілкою, разом зберігаючи соціально-економічний захист спілчан.
 
ЦК Профспілки і Міністерство освіти високо оцінили Ваші заслуги, нагородивши Вас вищою нагородою ФПУ «Профспілкова відзнака», «Заслужений працівник Профспілки працівників освіти і науки України».
 
За рішенням президії комітету ЗОО ППОНУ Анатолія Миколайовича, нагороджено вищою нагородою ФПУ «За розвиток соціального партнерства».
 
Президія, обласний комітет Профспілки щиро вітають Вас, Анатоліє Миколайовичу, з ювілеєм і високою нагородою. Зичимо Вам міцного здоров’я, довголіття, вічної душевної молодості, нових професійних досягнень. Нехай у Вашій оселі буде мир, злагода, сяє сонячне світло і тепло дружніх рідних сердець.
 
 
З повагою
голова
обласної організації Профспілки                                     
Надія Гринь