Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Ювілей “Капітошки”
  • 5 квітня 2021
   
 
Дошкілний навчальний заклад (ясла-садок) № 6 «Капітошка» святкує свій ювілей. ДНЗ виповнюється 60 років.
 
Дитячий садок складається з двох корпусів. В березні 1961 року 1 корпус дитячого садка №6 і 2 корпус дитячого садка №47 був об’єднаний в один дошкілний навчальний заклад (ясла-садок) №6 «Капітошка»
 
З травня 1976 по квітень 2016 дитячий заклад очолювала завідуюча Людмила Тимофіївна Лебеденко. Вона вміло підібрала кадри і протягом багатьох років сприяла високоефективній  роботі колективу. Помічниками в роботі на той час були Барська Г.І., Андріяненко Л.М., Грудницька А.В., Свірідова Л.М., а також Кавчак І.І., Назарова Н.В., Тимошенко О.П., Гречка О.Л., Васіна Н.А., які і тепер працюють в закладі.
 
З листопада 2017 року очолює заклад Катерина Сергіївна Парада. На цей час в закладі функціонує 6 груп, є 110 вихованців.
 
У 2018 році відкрили першу в Вознесенівському районі інклюзивну групу, створили ресурсну кімнату; приймають активну участь у районних конкурсах.
 
В 2020 році завдяки Департамену освіти і науки Запорізької міської ради зроблено капітальний ремонт харчоблоку.
 
З нагородами,  грамотами, подяками, квітами, подарунками в ДНЗ№6 ,,Капітошка’’  завітали представники Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району Ніколаєнко О. О., заступник голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району Крайній М. В., представники територіального відділу освіти Вознесенівського району та  голова Вознесенівської  районної  організації  Профспілки працівників освіти і науки України  Шиманиця Т.О.
 
Вітаємо шановний колектив з ювілеєм! Як навесні розквітають квіти, так нехай і ваші вихованці ростуть, набираються досвіду, вчаться і дарують вам безліч приводів для щирої гордості за них. А ваша любов до дітей і педагогічний талант нехай будуть гідно оцінені.
 
Прес-служба
Вознесенівської РОП
м. Запоріжжя