Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Вітання з ювілеєм
  • 11 квітня 2021
11 квітня свій особистий ювілей відзначає голова первинної профспілкової організації Запорізького національного університету Борис Степанович Павловський.
 
В 1976 році закінчив історичний факультет державного педагогічного інституту і з вересня цього ж року його життя назавжди пов’язалось з педінститутом, який потім набув статусу національного університету. Тут він працював лаборантом, асистентом, старшим викладачем.
 
У серпні 2006 року обраний головою об’єднаної ППО працівників і студентів ЗНУ.
 
Де народився, де вчився – там і пригодився. Це прислів’я саме про нього. Все його свідоме життя присвячене рідному Запорізькому національному університету – студентам, колегам, членам Профспілки.
 
За активну громадську позицію, профспілкову діяльність нагороджений Почесними грамотами Запорізької обласної ради, ЦК галузевої Профспілки, Федерації профспілок України, нагрудним знаком ФПУ “Профспілкова звитяга” (2019).
 
Президія, обласний комітет Профспілки щиро вітають Бориса Степановича з прекрасним ювілеєм і високою нагородою - нагрудним знаком ЦК ППОНУ "Заслужений працівник Профспілки працівників освіти і науки України", зичать йому міцного здоров’я, щасливих років життя, миру і злагоди!
 
Хай у житті Вашім завжди буде літо,
А якщо осінь – то тепла й  золота.
Нехай у гості їдуть завжди діти,
Хай сміх і радість на подвір'ї не стиха!
Нехай рясні дощі несуть для Вас здоров'я,
Проміння сонячне торкає за вуста.
Нехай онуки зігрівають Вас любов'ю,
Бажаєм довгого й щасливого життя!
 
 
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки