Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Вітаємо з почесною нагородою та особистим ювілеєм
Вітаємо з почесною нагородою та особистим ювілеєм
  • 31 березня 2021
Восьмий рік Шевченківський територіальний відділ освіти м. Запоріжжя очолює Перепелиця Наталія Євгенівна.
 
Стаж її трудової діяльності понад 44 роки, управлінської понад 25 років.
 
Її трудова діяльність відзначається високим рівнем професійної підготовки з питань теорії і практики освіти. Вона абезпечує керівництво закладами освіти району відповідно до державних стандартів, сучасних наукових досягнень та передового педагогічного досвіду. Є творчим і відповідальним управлінцем.
 
Наталія Євгенівна  цілеспрямовано працює з соціумом, громадськістю, вміло консолідує колективи підлеглих структурних одиниць і мотивує їх діяльність на удосконалення педагогічної майстерності, досягнення ними високих результатів освітянської праці. Їй властиві демократизм та високий професіоналізм.
 
Вона має активну громадську позицію. Є ефективним соціальним партнером районної та обласної організацій Профспілки. З розумінням і повагою  ставиться до профспілкової роботи та відстоювання інтересів і трудових прав працівників.
 
За співпрацю з галузевою Профспілкою нагороджена Почесними грамотама комітету Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України (2016 рік); президії Запорізької обласної ради профспілок (2018 рік); Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України (2020 рік).
 
За свою професійну та управлінську діяльність нагороджена Почесною грамотою виконавчого комітету Запорізької міської ради (2014 рік); відзнакою виконавчого комітету Запорізької міської ради – медаллю «За особистий внесок у розвиток міста Запоріжжя»  (2019 рік); Нагрудним знаком "За заслуги перед Шевченківським районом"  (2017 рік).
 
За поданням Шевченківської районної організації Профспілки та рішенням президії комітету ЗОО ППОНУ до особистого ювілею Наталію Євгенівну Перепелицю нагороджено Почесним знаком  ЦК Профспілки працівників освіти і науки України "За соціальне партнерство".
 
Президія обласного комітету та Рада Шевченківської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України щиро вітає Н.Є. Перепелицю з ювілеєм та високою нагородою і бажає їй подальших успіхів у її роботі на освітянській ниві!
 
 
Прес-служби
обласної і Шевченківської
районної організацій
Профспілки