Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
На честь ювіляра
  • 31 березня 2021
В центрі селища Зелений Яр в Шевченківському районі Запоріжжя розташована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  № 52 . Свої двері для дітей вона відкрила в 1951 році.
 
Цокало Ольга Мойсеївна народилася в рік відкриття школи і відтепер свої ювілеї вони святкують разом. Вона очолювала школу на протязі більш ніж 30 років, та й зараз навчає учнів школи англійської мови.
 
Народилася Ольга Мойсеївна в  педагогічній родині. Батько був директором  школи, а мати – учителем російської мови, завучем. Дочка пішла по батьківській стежці. Вона закінчила Запорізький державний педагогічний інститут за фахом “Вчитель англійської мови”, а її донька Наталя –  викладач  Запорізького національного університету.
 
За часи роботи Ольга Мойсеївна виховала декілька поколінь дітей, які стали фахівцями своєї справи. Багато вчителів, які працювали під її керівництвом, тепер очолюють навчальні заклади, працюють в різних сферах освіти.
 
Школа № 52- це висока марка, власний почерк, стиль.
 
Дружній педагогічний колектив, працівники школи, профспілковий комітет первинної профспілкової організації, батьки та  учні сердечно вітають  Ольгу Мойсеївну з ювілеєм та бажають здоров'я, щастя, творчого натхнення, миру та благополуччя!
 
Шлях нелегкий до ювілею -
Сплелись в нім тисяча доріг,
Та ювіляр ішов своєю,
Не обираючи легких!
 
Вершини певної дістався
Трудом завзятим, нелегким.
Учитись в інших не цурався,
Ділився досвідом своїм.
 
Шлях нелегкий до ювілею...
Це - праця багатьох років.
І хай тепер гордиться нею,
Якщо так працювати вмів!
 
 
Прес-служба
Шевченківської РО
Профспілки