Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Засідання Ради Шевченківської РОП
  • 4 березня 2021
3 березня в актовій залі академічного ліцею «Вибір» відбулося офлайн засідання Ради Шевченківської районної організації Профспілки працівників освіти і науки м. Запоріжжя.
 
Засідання розпочалося з приємної новини. Вчителю, голові первинної профспілкової організації Запорізького ліцею № 34 Ользі Петрівні Межерицькій вручено нагрудний знак ЦК Профспілки «Профспілковий лідер».
 
Ольга Петрівна більше 20 років очолює первинку ліцею. За період роботи в Профспілці проявила себе як ініціативний, креативний профспілковий лідер, який вміло організовує колектив, відстоює соціально-економічні інтереси спілчан, мотивує працівників до членства у Профспілці. В організації ліцею 100%  членство у Профспілці. Уважна, чуйна до людей, в своїх діях справедлива та принципова, користується заслуженою повагою серед членів Профспілки. Голови первинних організацій Шевченківської РОП щиро вітали колегу з заслуженою нагородою.
 
Конкурсною комісією підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу стану та умов охорони праці в закладах  Міністерства освіти і науки України. Представлені матеріали ДНЗ № 210 (голова ПППО Мамонтова К.М.) посіли ІІІ місце на обласному етапі. Закладу, за рішенням президії комітету ЗОО ППОНУ, було вручено Почесну грамоту і профспілкову виплату в розмірі 2000 гривень.
 
Голови ППО привітали переможців і побажали їм успіхів у подальшій роботі по створенню безпечних умов праці.
 
Рада розглянула інші питання  порядку денного і прийняла відповідні рішення.
 
Прес-служба
Шевченківської РОП