Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Дев’ята “Учительська весна”
  • 12 травня 2015

Як завжди весняного приємного дня освітянська родина Пологівського і Куйбишевського районів вдев’яте зібралися разом на свято молодих вчителів “Учительська весна”.

Це свято йде завжди в ногу із життям, бо почалося воно із внесення великого Державного Прапора, який внесли два учасника АТО та директори шкіл а по ліву і праву сторону зали Державні Прапори несли учні у вишиванках під виконання Державного гімну.

На святі були присутні перші особи, керівники району, голова ЗООП працівників освіти Надія Гринь.

Так, цьогорічна «Вчительська весна» показала, що у наших школах працюють душею і серцем молоді, талановиті та завзяті люди. Зібралися всі у четвер, 30 квітня, на базі Пологівського НВК. Дивували своїми талантами як досвідчені вчителі із чималим стажем за плечима, так і зовсім юні педагоги.

Веселили та розважали жартівливими номерами, дарували ліричний настрій своїми виступами та надихали українськими піснями.

Всі були молодці!

Найкумедніший колектив Новокарлівської ЗОШ, який щороку змушував сміятися глядача до коліків у животі, цього разу, навпаки, доводив до сліз. Їх виступ був ліричним та зворушливим, але не менш незабутнім. А педагоги Чапаєвського НВК на прикладі однієї дівчинки, яка здійснила свою дитячу мрію стати вчителькою, показали, як важливо любити свою професію і віддаватися їй сповна. Так, вчитель початкових класів Наталія Калітенко, яка стала «Вчителем року», з дитинства мріяла працювати у рідній школі. Її мрія здійснилась, і зі сцени вона розповіла всім, що щаслива від своєї вчительської долі.

Важко передати все, що відбувалося на сцені. Емоції зашкалювали, настрій був піднесений, адже всі освітянські колективи підготували чудові номери. Велика заслуга у цьому голови районної організації Профспілки працівників освіти Зої Мовчан, яка своїм ентузіазмом заряджає колег на творчі подвиги. Вона впевнена у тому, що, незважаючи на всі труднощі, вчителі повинні дотримуватися своїх традицій. А «Вчительська весна» - це одна з найкращих традицій наших освітян.

Дружньо, завзято, з веселим настроєм прибули на свято освітяни Куйбишевського району разом з головою районної організації Профспілки Зої Антонової. Зачарували своїми голосами неповторна “Алла Пугачова” – музичний керівник Куйбишевського дошкільного навчального закладу “Тополька” – Карп’ян Наталія та вихователь Куйбишевського навчально-дошкільного закладу “Тополька” Оксана Івахнова.

Усіх присутніх в залі вразив патріотичний настрій цьогорічної “Вчительської весни”, завзятість Пологівських і Куйбишевських педагогів та їх таланти. Найкращі освітяни – учасники свята отримали грамоти та подяки за свою невтомну щоденну працю.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки