Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • На Запоріжжі налагоджується соціальний діалог між владою та профспілками
На Запоріжжі налагоджується соціальний діалог між владою та профспілками
  • 11 січня 2021
picture
 
5 січня 2021 року відбулась робоча зустріч голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Старуха з представниками Запорізької обласної ради профспілок.
 
На зустрічі були присутні голова Запорізької обласної ради профспілок Віталій Каплій, голови обласних організацій профспілок працівників освіти і науки Надія Гринь, охорони здоров’я Ірина Бальченко, працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Алла Малигіна.
 
В ході зустрічі були обговорені питання розвитку соціального діалогу в громадах області, підведення підсумків виконання Територіальної угоди на 2017 – 2020 роки за 2020 рік та проведення переговорів з укладання нової Територіальної угоди, активізації роботи обласного координаційного комітету сприяння зайнятості населення, погашення заборгованості по заробітній платі на підприємствах комунальної сфери та повноти її сплати в закладах бюджетної сфери.
 
В ході зустрічі сторони акцентували увагу на необхідності посилення контрою за виконанням трудового законодавства, діючих колективних договорів.
 
За матеріалами
ЗОРПС та сайту 
ФПУ