Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Світлій пам'яті О.М.Волченко
  • 8 січня 2021
Обласний комітет Профспілки з глибоким сумом повідомляє, що 05 січня пішла з життя голова Розівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Волченко Олена Миколаївна.
 
Перестало битися полум’яне серце справжнього професіонала, профспілкового лідера, людяної, чуйної, товариської жінки, люблячої матері і бабусі.
 
Все своє життя Олена Миколаївна віддала вихованню та навчанню дітей дошкільного віку, створила найкращий дошкільний заклад у районі, який і очолювала. За свою педагогічну та методичну майстерність, ефективне управління закладом неодноразово нагороджувалась грамотами райдержадміністрації, районного відділу освіти, обласного управління освіти. В 2005 році її робота відзначена Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України. В 2013 вона стала лауреатом педагогічної премії Запорізької облдержадміністрації.
 
21 січня 1993 року обрана головою Розівської районної організації Профспілки.
 
Її активна життєва позиція, особистий внесок у соціально-економічний захист спілчан, розвиток освітянського профспілкового руху відзначені Почесними грамотами обласного комітету Профспілки, Запорізької обласної ради профспілок, Центрального комітету Профспілки, Запорізької облдержадміністрації.
 
У цю скорботну мить висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Світла пам'ять про Олену Миколаївну назавжди залишиться в серцях рідних, друзів, колег.
Прес-служба
обласної організації
Профспілки