Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Вітання з ювілеєм!
  • 10 травня 2015

Він зовсім невеликий, стоїть біля своїх великих «братів», ніби ховаючись у густій кроні дерев. Його не видно з головної вулиці, але ті, хто приходять до нього, завжди відшукують стежинку, бо йдуть туди за покликом серця. Він схожий на грибок – хоч і невеличкий, але місця під його «шляпкою» вистачить усім – і дорослим, і малим. Тому і назву має «Грибок» – наш осередок тепла, затишку, любові й піклування, наш дитячий садок. І хоч йому вже багатенько років, але він не старішає, а щоосені вмивається дощем, щозими принаряджається сніжком, щовесни квітне разом з природою, і щоліта звеселяється різнобарв’ям квітів. Чому так? А тому, що вже майже двадцять років очолює наш дошкільний заклад і щоднини піклується про нього завідувач Гриценко Анжела Миколаївна.

Керівництво таким складним організмом – важка справа, і виконувати її здатна лише людина принципова, ініціативна, високоосвічена, що володіє високою працездатністю, передовими методами, сучасним мисленням, умінням створити здоровий мікроклімат і порядок в колективі, особистість і просто майстер своєї справи.

Саме завдяки цим якостям та неабияким зусиллям наш дитсадок – єдиний в Шевченківському районі, що набув статусу спеціального дошкільного закладу для дітей з вадами зору.

Профспілковий комітет, колектив дитячого садка вітає цю чарівну жінку, мудрого керівника, невтомного організатора і дбайливу матір, члена Профспілки з ювілеєм.

Разом із теплими побажаннями даруємо Вам ці рядки.

Щиросердно Вам бажаєм
Найміцнішого здоров’я.
Щастя буде хай безкрайнім,
Як глибоке сине море.

І краса Ваша чарівна
Хай захоплює серця!
Ви сьогодні, як царівна,
Ювілей Вам до лиця!

З повагою
профспілковий комітет,
колектив ДНЗ № 39 «Грибок»
Шевченківського району
м. Запоріжжя