Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Зустріч ветеранів в Шевченківському районі
  • 6 травня 2015

Вже зовсім близько 9 Травня…

І як би його не іменували сучасні політики в угоду європейським партнерам і політичній ситуації, цей святий день у мільйонів українців назавжди залишиться Днем Великої Перемоги – перемоги добра, миру, людяності над фашистським злом.

70 річчю Великої Перемоги і була присвячена зустріч ветеранів Шевченківського району, яка відбулася 5 травня в актовій залі ЗНВК “Вибір”. Організаторами зустрічі стали Шевченківська районна організація галузевої Профспілки, територіальний відділ освіти та рада ветеранів педагогічної праці.

Тепло і дбайливо зустріли гостей адміністрація та учні ліцею.

В залі зібралися ветерани війни, діти війни, ветерани педагогічної праці.

На сцені разом з кадрами документальних фільмів про війну лунали вірші, пісні. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять наших земляків. Учні молодших класів дарували привітання ветеранам, вихованці ЦДЮТ Шевченківського району подарували яскраві танці, пісні, циркові номери. Закінчилася зустріч віршами у виконанні ветеранів та піснею «Катюша», яку виконував увесь зал. Учасників зустрічі поздоровили квітами та солодощами, а тих, хто не зміг прийти на свято, привітали вдома.

За теплу атмосферу, увагу до людей похилого віку, радість довгоочікуваного спілкування ветерани виразили щиру вдячність організаторам заходу, творчим дитячим колективам, ліцею “Вибір”, раді районної організації Профспілки, яка зробила ці зустрічі багаторічною доброю традицією.

Голова Шевченківської
РО Профспілки
Н.І.Куниця