Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
З ювілеєм «Логос»!
  • 3 грудня 2020
26 листопада 2020 року відзначив 30 –річчя від дня заснування Запорізький ліцей «Логос» Запорізької міської ради Запорізької області відзначив 30-річчя від дня заснування.
 
Шлях пройдений невеликий, але надбань і досягнень багато. Учні ліцею успішно беруть участь у Всеукраїнській учнівській олімпіаді з базових дисциплін та Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України,  Міжнародній математичній олімпіаді «Турнір міст», всеукраїнських конкурсах «Левеня» та «Кенгуру», відкритій фізичній олімпіаді Рішельєвського ліцею м. Одеси, всеукраїнському конкурсі пошукових робіт «Слідами історії» та багатьох інших інтелектуальних і творчих конкурсах і програмах і багато з них стають переможцями.
 
Районна організація Профспілки разом з районною адміністрацією міської ради по Вознесенівському району та територіальним відділом освіти  щиро привітали всіх працівників закладу, учнів і випускників з їхнім святом.
 
Грамотами, дипломами та профспілковими нагородами від районної та первинної організацій Профспілки нагороджено директора ліцею Рівкіна Анатолія Давидовича, вчителів та працівників закладу.
 
Від щирого серця бажаємо колективу ліцею «Логос» міцного здоров’я,  процвітання, натхнення і творчості, приємних подій та невичерпного оптимізму. Зі святом!
 
 
Прес-служба
Вознесенівської
РО Профспілки
м.Запоріжжя