Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Допомога постраждалим членам Профспілки на Луганщині
Допомога постраждалим членам Профспілки на Луганщині
  • 25 листопада 2020
 
З 30 вересня по 9 жовтня 2020 року на Луганщині відбулися масштабні пожежі. Орієнтовна площа, пройдена вогнем, складає понад 20 тисяч гектарів, було пошкоджено понад 400 житлових будинків, загинуло 11 людей.
 
Під час цього лиха постраждало 17 сімей членів галузевої Профспілки, у 10 з яких повністю згоріло житло та у 7 – частково будинки та споруди.
 
Луганська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України не залишилися осторонь проблем – почали збирати кошти, щоб надати матеріальну  допомогу членам галузевої Профспілки.
 
Ніхто не лишився байдужим до чужого горя. Центральний комітет Профспілки, обласні, міські, районні та первинні профспілкові організації освітян усієї України, від Заходу до Сходу, відгукнулися на наше звернення. Участь у наданні допомоги постраждалим взяла и Запорізька обласна організація Профспілки.
 
За місяць було зібрано матеріальну допомогу для постраждалих.
 
Таким чином, кожен член Профспілки у якого повністю згоріло житло отримав матеріальну допомогу у розмірі 17 600 грн, у якого частково постраждав будинок та споруди – 5800 грн.
 
Луганська обласна організація Профспілки висловлює щиру вдячність за небайдужість до трагедії, яка сталася під час масштабних пожеж у Луганській області внаслідок якої постраждали сім’ї освітян, а також за своєчасну, оперативну та дуже важливу допомогу.
 
У такі моменти розумієш цінність єдності, людяності та взаємодопомоги. 
 
 
За матеріалами сайту
ЦК Профпсілки