Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
День охорони праці в м. Бердянську
  • 28 квітня 2015

На виконання постанови №П-49-4 президії комітету ЗОО ППОНУ від 14 квітня 2015 року та рекомендацій Міжнародної організації праці у закладах та установах освіти м. Бердянська проведено Тиждень та День охорони праці. З цією метою було проведено ряд тематичних заходів.

Головним із них був круглий стіл за темою “Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці”, який пройшов у Бердянській міській раді 27 квітня 2015 року. В ньому взяли участь керуюча справами міськвиконкому Гончарова Н.І., головний державний інспектор з охорони праці П.Яценко, методист з охорони праці Бердянського міського відділу освіти Л.Лодягіна, голова міської організації Профспілки Моненко Н.В. представники Фонду соціального страхування, служби МНС міста, громадські інспектори з охорони праці та голови первинних профспілкових організацій закладів та установ освіти міста.

Метою заходу було привернення уваги адміністрації, профспілкових організацій закладів та установ освіти до попередження травматизму.

На завершення заходу керуюча справами міськвиконкому нагородила Почесними грамотами та цінними подарунками голову постійної комісії з охорони праці ради Бердянської МОП працівників освіти і науки Набокіну О.П., методиста Бердянського міського відділу освіти Лодягіну Л.П., громадського інспектора з охорони праці Бердянської ЗОШ №16 Клевцову С.Л.

Захід пройшов напередодні Всесвітнього дня охорони праці, який відзначається 28 квітня.

Прес-служба
Бердянської МО
Профспілки