Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
З ювілеєм НУ "Запорізька політехніка"
  • 23 листопада 2020
Вельмишановний Сергію Борисовичу!
 
Високодостойний колектив викладачів, ветеранів, співробітників, студентів Національного університету «Запорізька політехніка»!
 
Сердечно вітаю вас усіх з 120 річницею від дня заснування університету – одного з найпотужніших закладів вищої освіти запорізького краю і України.
 
За роки своєї діяльності ви пройшли славний шлях від технічного училища до Національного Університету «Запорізька політехніка». За ці роки – це натхненна праця науковців, високі досягнення студентів та зростаючий авторитет випускників.
 
Цілеспрямована праця над реалізацією пріоритетів державної політики у сфері освіти, динаміка розвитку, широкі контакти з промисловими підприємствами, зв’язки з навчальними закладами партнерами, створили високий авторитет закладу. Тисячі висококваліфікованих спеціалістів, які у різний час вийшли із стін університету, сьогодні успішно працюють не тільки на підприємствах міста, області, а й далеко за їх межами. Профспілкові організації викладачів, працівників  та студентів є найбільшими в складі обласної організації Профспілки і найактивнішими членами в своїй профспілковій роботі.
 
Ми пишаємося вами і висловлюємо глибоку вдячність колективу за самовіддану працю на освітянській ниві. Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, нових творчих планів і невичерпної енергії.
 
Студентам бажаю досягти своєї мети, знайти гідне місце у житті, зустріти добрих і надійних друзів. Ніколи не зупиняйтесь на дорозі Знань, вона цікава  і по-справжньому нескінченна!
 
З ювілеєм!
 
З повагою
голова обласної організації Профспілки
Надія Гринь