Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Профспілкові флешмоби
  • 7 жовтня 2020
До 30-річчя від дня заснування Федерації профспілок України та з нагоди Всесвітнього дня дій «За гідну працю» 6 жовтня біля будівлі ФПУ, а 7 жовтня біля будівлі Запорізької обласної ради профспілок проведено тематичні флешмоби.
 
В Києві в заході взяли участь працівники апарату та членських Всеукраїнських організацій ФПУ, в Запоріжжі – представники Запорізької обласної ради профспілок, голови та працівники апаратів обласних організацій галузевих профспілок.
 
Учасники заходу наголошують на єдності і солідарності профспілкового руху, його рішучості у відстоюванні законних прав та інтересів працівників у  Всесвітній день дій за гідну працю.
 
Таким інформаційним флешмобом профспілковці привертають увагу суспільства до проблем працівників, захисту їх соціально-економічних прав та інтересів і дій профспілок проти звуження гарантій працівників в умовах пандемії.
 
У Всесвітній день дій за гідну працю профспілки світу виступають на підтримку гідної праці, яка має бути пріоритетом для урядів на шляху до відновлення стабільності та економічного зростання економіки.
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки