Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Запорізькому електротехнічному коледжу – 85
  • 6 жовтня 2020
У Запорізькому електротехнічному коледжі Національного університету «Запорізька політехніка» – справжнє свято. Саме цього року нашому навчальному закладу виповнилося 85 років.
 
За роки існування коледж перетворився на один з найбільших вищих навчальних закладів першого рівня акредитації Запорізької області. Нині на його відділеннях, денному та заочному, навчається майже 1300 осіб, отримуючи освіту з 7 спеціальностей.
 
У коледжі склався й плідно працює досвідчений, ініціативний колектив педагогів-однодумців. Досить сказати, що 70 відсотків викладачів мають стаж роботи понад 10 років. Також приємно зазначити, що серед педагогів багато випускників коледжу.
 
За 85 років було випущено більше 27 тисяч спеціалістів різних профілів підготовки. Перші 30 років тут готувалися кадри для підприємств кольорової металургії, а з 1965 року – для електротехнічної промисловості країни.
 
У жовтні наш коледж у дружньому колі колективу, студентів, викладачів, ветеранів, колишніх випускників та однодумців відзначив своє 85-річчя святковим концертом в актовій залі коледжу.
 
На свято були запрошені керівники Національного Університету «Запорізька політехніка», обласної Профспілки працівників освіти і науки України, представники Вознесенівської районної адміністрації, представники підприємств міста, з якими наш навчальний заклад має давні та дружні стосунки.
 
Усі присутні на святі з великим задоволенням зустрічали учасників святкового концерту: народну артистку України Інну Гапон, хор «Дніпро», учнів Дитячої школи мистецтв № 2 міста Запоріжжя, ансамбль народного танцю «Вихиляси» та багато інших. Не обійшлося й без нагород: грамотами, привітальними листівками, подяками від Запорізької обласної державної адміністрації, обласної ради, Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, міської ради. Головою Вознесенівської районної адміністрації були відзначені викладачі, співробітники та ветерани коледжу.
 
Швидко проминуло свято. Попереду ж нові звершення. Немає сумнівів, що колектив Запорізького електротехнічного фахового коледжу й у подальшому буде працювати на благо свого міста, своєї області, своєї держави!
 
Прес-служба
ПК ППО ЗЕТК