Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
З відзнаками, найкращі!
  • 1 жовтня 2020
Справжнім вчителем треба уродитися, адже вчитель – це не професія, а велике покликання. У День працівників освіти  щоденну нелегку вчительську працю відзначають по-особливому урочисто, сердечно і дуже шляхетно.
 
Педагогів вітають на усіх рівнях влади, їхню плідну роботу відзначають грамотами, і подарунками. Не залишається осторонь і освітянська профспілки. Цьогоріч голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Альона Сєргєєва також  привітала педагогів із професійним святом та з отриманням профспілкових нагород.
 
Отож, Почесний нагрудний знак Федерації профспілок України «Профспілкова звитяга» отримала голова первинної профспілкової організації Кам'янської спеціальної  школи-інтернат Ганна Абрамович.
 
За сумлінну працю, активну суспільну діяльність і організацію профспілкової роботи на високому рівні  Почесні грамоти та грошові премії від  обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України вручили також головам первинних профспілкових організацій, а саме: вихователю-методисту КДНЗ «Сонечко» Балківської сільської ради Ользі Мухіній; вчителю української мови і літератури Скельківської ЗОШ І-ІІІ ст. Ларисі Прінь; вчителю початкових класів Малобілозерської ЗОШ  I-II №2, яка вже понад 25 років опікується профспілковою роботою у своєму колективі, Вірі Москаленко та вчителю української мови і літератури Орлянської ЗОШ I-III ст. Надії Савченко ( на фото разом з Альоною Сєргєєвою).
 
Вітаючи своїх колег з відзнаками Альона Сєргєєва сказала:
 
— Професія вчителя завжди була шанованою у суспільстві, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець і почуттів. Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерна прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради, тому влада в цей нелегкий час робить все можливе, аби гідно оцінити роботу освітян. Ми, члени профспілок, завжди стояли і будемо стояти на боці справедливості та гідно, на достойному рівні, будемо відстоювати інтереси наших освітян району на усіх рівнях. Ви турбуєтесь про соціально-економічні потреби та інтереси членів трудових колективів і виконуєте свої обов’язки на високому професійному рівні. Дякую вам за це і щиро вітаю усіх працівників освіти з професійним святом! Злагоди та миру у ваші домівки, здоров’я вам та наснаги у професійній діяльності.
 
Прес-служба
Василівської РО
Профспілки