Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Вшанування вчителів року 2020
  • 10 вересня 2020
10 вересня на площі біля адміністративної будівлі обласної державної адміністрації відбулося урочисте нагородження переможців та лауреатів обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020». На святковому заході були присутні голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Боговін, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, в.о. директора департаменту освіти і науки Віктор Захарчук, голова Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Надія Гринь, педагоги області, інші поважні гості.
 
Учасниками цьогорічного конкурсу були 280 вчителів з усіх куточків області. Конкурсні змагання проходили в 5 номінаціях: «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта» та «Хімія». За результатами були обрані 25 найкращих педагогів – креативних, компетентних вчителів, які готові діяти на випередження, бути в авангарді сучасної освіти.
 
Надія Гринь привітала учасників свята і вручила переможцям і лауреатам конкурсу Почесні грамоти обласного комітету та профспілкові виплати.
 
Переможців обласного етапу конкурсу також привітали учасники танцювального колективу «БАРБАРИКИ» КЗ «Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Світанок», «Народний художній колектив» вокально-хореографічної студії «Чайка» позашкільного навчального закладу «Міський Палац дитячої та юнацької творчості» та Олег Клименко - акомпаніатор позашкільного навчального закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості Заводського району».
 
Учительська справа - одна з найвідповідальніших і найделікатніших, а ще – надзвичайно складна. Вчити – це не просто професія, це місія. І тому сьогодні бажаємо вам щасливих та успішних учнів, які, ввібравши в себе все добре і вічне, з гідністю нестимуть це по життю.
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки