Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Пройшли звітно-виборні конференції в Оріхівській і Чернігівській РОП
Пройшли звітно-виборні конференції в Оріхівській і Чернігівській РОП
  • 26 серпня 2020
25 серпня пройшла звітно-виборна конференція в Оріхівській і позачергова конференція в Чернігівській районних організаціях Профспілки. Від обласного комітету в них прийняли участь голова обласної організації Гринь Н.І. та її заступник Юдін Ю.І.
 
На конференції Оріхівської РОП голова Хижняк М.М. відзвітував про роботу організації та її виборних органів з березня 2015 року по серпень 2020 року. Делегати також заслухали звіт ревізійної комісії. З цього питання було прийнято постанову, в якій роботу районної організації Профспілки визнано задовільною, звіт ревізійної комісії затверджено. Делегати конференції подякували Миколі Миколайовичу за багаторічну плідну працю і керівництво районною організацією Профспілки.
 
На обох конференціях обрано склад рад районних організацій Профспілки, президій рад, делегатів на ХХ звітно-виборну конференцію обласної організації Профспілки, кандидатів до нового складу обласного комітету Профспілки, голів районних організацій Профспілки – заступника голови РОП, вчителя фізики Оріхівської гімназії "Світоч" Середу Сергія Василйовича в Оріхівській РОП, голову ППО опорного НВЗ "Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.А.М.Темника" Калінкіну Світлану Миколаївну в Чернігівській РОП.
 
Обласний комітет Профспілки вітає новообраних голів, президії, ради районних організацій Профспілки і бажає їм успіхів у роботі, соціально-економічному захисті спілчан.
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки