Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Вшановано вчителів року
  • 15 квітня 2015

14 квітня 2015 року в Запорізькій ОДА відбулася церемонія урочистого нагородження переможців і лауреатів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу “Вчитель року”.

У заході взяли участь голова Запорізької ОДА Г.В. Самардак, голова Запорізької обласної ради В.І. Межейко, в.о. директора, заступник начальника Департаменту освіти і науки ЗОДА В.М. Захарчук, голова Запорізької обласної організації галузевої Профспілки Н.І. Гринь, депутат Запорізької облради, ректор ЗОІППО В.В. Пашков.

Обласний етап конкурсу проходив у грудні-січні у формі заочного та очного турів у номінаціях “Українська мова та література”, “Правознавство”, “Хімія”, “Образотворче мистецтво”. В районних та міських етапах взяли участь 175 педагогів. Після конкурсних випробувань за рішенням журі було визначено 12 переможців: по 3 у кожній номінації.

Переможці були нагороджені дипломами Запорізької ОДА та обласної ради.

Голова обласної організації Профспілки Н.І. Гринь виразила щиру вдячність і привітала переможців, вручила їм Почесні грамоти комітету Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України та премії у розмірі 800 гривень за І місце, 600 гривень за ІІ місце, 500 гривень за ІІІ місце в номінаціях.

Від імені переможців конкурсу вчитель правознавства Веселівської районної різнопрофільної гімназії Світлана Гушуляк подякувала за належну організацію конкурсу та увагу до розвитку педагогічної ініціативи.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки