Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Пройшла спартакіада працівників освіти м. Мелітополя
Пройшла спартакіада працівників освіти м. Мелітополя
  • 7 квітня 2015

З метою популяризації фізичної культури та спорту, здорового способу життя 1 квітня 2015 року в Мелітополі пройшла міська спартакіада серед працівників навчальних закладів міста.

Як завжди, гостинно приймав спортсменів з 16 навчальних закладів колектив ЗОШ № 4. І це не випадково, адже команда школи виграла в змаганнях 2012 р. До того ж навчальний заклад може запропонувати відмінну базу для проведення спартакіади. Господарям було надано право відкрити Спартакіаду і підняти прапор.

Привітали спортсменів та побажали успіху заступник начальника управління освіти Мелітопольської міської ради Чернишова О.Ю., голова МО Профспілки працівників освіти Маненко Т.В., методист методичного кабінету управління освіти Дюжаєва Т.К, а переможці міських змагань з фітнес-аеробіки, команда учнів ЗОШ №4, подарували учасникам чудовий спортивний танок.

Поряд з професійними спортсменами – вчителями фізкультури, в міні-футболі, шахах, настільному тенісі і легкій атлетиці змагалися вчителі історії, інформатики, гардеробники, лаборанти – працівники всіх спеціальностей.

Справжні баталії розгорнулися на футбольному полі серед 8 команд. Справжньою окрасою команди СШ №23 були дівчата, які завзято допомагали хлопцям захищати навіть футбольні ворота. Команда поділила почесне ІІІ місце з командою ЗОШ №7. На другому місці – команда ЗОШ №4. У міні-футболі вже не перший рік перемагають чоловіки гімназії №19.

На біговій доріжці сильніше за колег виявилися педагоги ЗОШ № 4 Світлана Гуль і Андрій Емельянцев. У шаховому поєдинку знов переміг учитель ЗОШ № 4 Володимир Клименко, а за тенісним столом кращими були Тетяна Кожінец (ЗОШ № 20) і В'ячеслав Пажінський (ЗОШ № 7).

За підсумками загальнокомандного заліку перемогла збірна ЗОШ № 4, другий рівень п'єдесталу пошани розділили команди ЗОШ № 7 і гімназії № 19, почесне третє місце в СШ № 23, четверте – в НВК № 16, п'яте – в гімназії № 5.

Переможці в окремих видах спорту і особистому заліку спартакіади, команди-переможці, а також ті, хто активно допомагав в організації змагань, отримали грамоти від управління освіти і міської організації Профспілки та премії від МО Профспілки.

Окремо за волю до перемоги були відмічені грамотами колектив гімназії № 9, секретар ЗОШ № 6 Лариса Чупріна і педагоги Віталій Богданов (ЗОШ № 7), Михайло Чалий (гімназія № 19), Сергій Ручка (гімназія № 19).

Присутні на заході кореспонденти міського телебачення та міських газет відзначили, що всього в Спартакіаді прийняли участь більше 120 учасників і те, що всі вони залишилися задоволеними, адже метою спорту є не лише змагання, а й покращення самопочуття, підняття здорового духу, отримання морального задоволення, прагнення до удосконалення своєї майстерності та покращення навичок.

Прес-центр
Мелітопольської
МО Профспілки