Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • ДО ЗАВЕРШЕННЯ ТЕРМІНУ ПІДПИСАННЯ ПЕТИЦІЇ ЩОДО АНТИПРОФСПІЛКОВОГО ЗАКОНОПРОЄКТУ ЗАЛИШАЄТЬСЯ 14 ДНІВ
ДО ЗАВЕРШЕННЯ ТЕРМІНУ ПІДПИСАННЯ ПЕТИЦІЇ ЩОДО АНТИПРОФСПІЛКОВОГО ЗАКОНОПРОЄКТУ ЗАЛИШАЄТЬСЯ 14 ДНІВ
  • 21 травня 2020
Федерацією профспілок України проводяться організаційні заходи щодо збору підписів під електронною петицією «Про не розгляд законопроекту № 2681 як такого, що порушує права профспілок в Україні», яка зареєстрована на порталі електронних петицій Верховної Ради України Петиція про нерозгляд 2681 або за посиланням: https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/7610?aname=published
 
Станом на 21 травня вже зібрано 22 тис. підписів. Проте до завершення терміну підписання залишається лише 14 днів. За останні п’ять днів відчутно стала зростати щоденна кількість підписантів, проте маємо збільшити темп та у короткий термін зібрати необхідні три тисячі голосів.
 
На допомогу профспілковим активістам, Департаментом профспілкового руху та зв’язків з громадськими організаціями апарату ФПУ підготовлено Покрокову інструкцію порядку підписання електронних петицій на сайті Верховної Ради України для оперативного реагування на законодавчі ініціативи влади.
 
Просимо вас оперативно залучити максимальну кількість профспілкових активістів, членів профспілок, студентської та учнівської молоді до підписання петиції!
 
 
За матеріалами сайту
ФПУ