Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Звітно-виборна конференція в ППО Запорізького національного університету
Звітно-виборна конференція в ППО Запорізького національного університету
  • 31 березня 2015

Звітно-виборна конференція в ППО ЗНУ відбулася 30 березня 2015 року.

Первинна профспілкова організація ЗНУ є об’єднаною і включає в себе членів Профспілки як працівників, так і студентів, аспірантів, докторантів. Всього в ППО ЗНУ 6729 членів Профспілки. Із них 1429 працівників, 5297 – осіб, які навчаються, 3 непрацюючі пенсіонери.

Конференція стала підсумком звітно-виборної кампанії в профгрупах, профспілкових організаціях факультетів, яка пройшла в ІV кварталі 2014 року. На конференцію було обрано 140 делегатів.

Конференція пройшла в актовій залі у центральній будівлі університету.

На ній були присутні:
  • від обкому Профспілки – заступник голови обласної організації Юдін Ю.І.,
  • від соціальних партнерів – ректорат ЗНУ – ректор, професор, народний депутат України Фролов М.О.; перший проректор, доцент Бондар О.Г.; проректор з наукової роботи Васильчук Г.М.; головний бухгалтер Тимошик В.Ф.

Вів конференцію перший проректор Бондар О.Г.

Делегати заслухали звітну доповідь голови ППО Павловського Б.С., звіт ревізійної комісії, який зачитала член ревкомісії Попова Т.М. Обговоривши доповідь і звіт, проаналізувавши роботу ППО та її виборних органів, делегати одноголосно визнали їх роботу за період з квітня 2010 року по квітень 2015 року задовільною, затвердили звіт ревізійної комісії.

Юдін Ю.І. проінформував присутніх про роботу ФПУ, ЦК, обласної організації галузевої Профспілки з напрямків статутної діяльності у звітний період, акцентувавши увагу на захисті трудових та соціально-економічних прав та інтересів спілчан.

Фролов М.О. розповів про спільну роботу ректорату та профспілкового комітету по збереженню робочих місць, виплат і доплат працівникам, забезпеченню належних умов праці і навчання.

Член ПК Дуднік Юлія проаналізувала роботу студентського профактиву.

Головою первинної профспілкової організації на новий п’ятирічний термін делегати одноголосно обрали Павловського Бориса Степановича. За багаторічний особистий внесок в профспілкову роботу на конференції він був нагороджений Почесною грамотою ЦК Профспілки.

На конференції обрано три делегати на звітно-виборну конференцію обласної організації Профспілки.

Звітно-виборна конференція ППО ЗНУ стала завершальною серед первинок вищих навчальних закладів.

Обласний комітет Профспілки вітає з обранням на новий термін усіх профспілкових активістів, профспілковий комітет та голову ППО ЗНУ Павловського Б.С. Ми сподіваємося на позитивне вирішення багатьох освітянських питань у співпраці з ректором ЗНУ, народним депутатом України М.О. Фроловим.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки