Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Нові спортивні злети
  • 30 березня 2015

Спортивно-масова робота є одним із напрямків профспілкової діяльності в районних організаціях і затребувана членами Профспілки. Її метою є впровадження фізичної культури та спорту в повсякденне життя спілчан, пропаганда здорового способу життя.

З 23 по 27 березня 2015 року на базі спорткомплексу Запорізького НВК №101 в Шевченківському районі міста Запоріжжя відбувся районний етап Всеукраїнської спартакіади працівників освіти. За традицією в ньому прийняли участь більшість навчальних закладів освіти району. Змагання відбулися за такими видами спорту: шахи, шашки, настільний теніс, баскетбол, волейбол. Організація змагань була покладена на головних суддів змагань Майдачевську Я.М. (ЗНВК № 101), Залімського В.М. (ЗНВК №101), Гавриленко С.В. (ЗНВК № 101), Сірика О.В. (ЗОШ № 4), Тимошенко Н.М. (ЗНВК № 63), Бакуша В.М. (ЗЗШ № 12). В середньому по кожному виду спорту приймали участь 11-12 команд навчальних закладів району.

Найактивнішою була команда ЗНВК № 42, яка разом з директором Могиліним О.В. стали переможцями з шашок, шахів, настільному тенісу, баскетболу. Як наслідок, в командній першості вони були кращими. Команда ЗЗШ № 4 зайняла ІІ призове місце з настільного тенісу, шахів, ІІІ місце з шашок. Гравці ЗНВК №101 зайняли ІІ місце з волейболу та шашок. Перше місце з волейболу зайняла збірна команда навчальних закладів № 111, 95, 63.

Слід відмітити старання та волю до перемоги команди ДНЗ № 210, які вперше приймали участь у спартакіаді.

На закритті спартакіади були присутні представники всіх команд, які отримали призи, грамоти, дипломи, а головне, що всі учасники отримали велике задоволення та хороший настрій.

Голова
Шевченківської РО
Профспілки
Н.І.Куниця