Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Звітно-виборна конференція у Вознесенівській районній організації Профспілки
Звітно-виборна конференція у Вознесенівській районній організації Профспілки
  • 6 березня 2020
4 березня 2020 року звітно-виборною конференцією завершилася звітно-виборна кампанія у Вознесенівській районній організації Профспілки м. Запоріжжя.
 
В ІІІ-ІV кварталах 2019 року пройшли звітно-виборні збори в первинних профспілкових організаціях. Роботу всіх ППО було визнано задовільною.
 
В районній звітно-виборній конференції взяли участь 51 делегат від ППО закладів та установ освіти, керівники закладів, Діденко Р.М. – головний спеціаліст територіального відділу освіти Вознесенівського району, Юдін Ю.І. – заступник голови Запорізької обласної організації Профспілки, Попова Р.Г. – голова ради ветеранів району.
 
Перед конференцією учасникам і запрошеним було роздано матеріали конференції.
 
Зі звітною доповіддю за період з березня 2015 року по березень 2020 року виступила голова Вознесенівської РОП Шиманиця Т.О. Зі звітом ревізійної комісії виступила її голова Гетьман Т.Ф. За результатами доповідей і виступів роботу Вознесенівської РОП за звітній період визнано задовільною.
 
Високо оцінила роботу організації від імені соціальних партнерів Діденко Р.М. Зі словами великої вдячності до делегатів конференції звернулась голова ветеранської організації освітян району Попова Р.Г. Про сьогодення та плани на майбутнє в діяльності профспілок і галузевої Профспілки розповів Юдін Ю.І.
 
Делегати конференції прийняли ряд важливих рішень: про обрання голови та заступника голови РОП, делегатів на ХХ обласну звітно-виборну конференцію, кандидатів у члени обкому Профспілки.
 
Головою Вознесенівської РОП м.Запоріжжя на наступний п’ятирічий термін обрано Шиманицю Т.О., заступником голови – Назаренко Н.В., голова ППО Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії.
 
Вітаємо Вознесенівську районну організацію Профспілки із закінченням звітного періоду і бажаємо подальших успіхів у профспілковій роботі.
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки