Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Звітував Бердянський регіон
  • 28 лютого 2020
27 лютого 2020 року завершився звітний період в Бердянській районній та міській організаціях Профспілки.
 
З 10 до 12 години в залі Бердянської райдержадміністрації відбулася районна звітно-виборна конференція.
 
Вела конференцію Олена Дудля – голова Андріївської СРШ. Зі звітною доповіддю про роботу Профспілки за період 2015 – 2020 років виступив голова районної організації Профспілки Сергій Шевченко. Про роботу ревізійної комісії доповіла її голова Світлана Колеснікова.
 
Про величезну роль Профспілки та слова вдячності в адресу районної організації висловили Ірина Півень – голова райдержадміністрації та голова райради Жанна Васильчик, які були запрошені на конференцію.
 
О 13 годині в актовій залі ЗОШ №16 м. Бердянська зібралися делегати та запрошені на звітно-виборну конференцію міської організації Профспілки. В роботі взяли участь депутати міської ради - голова ППО БДПУ, член ЦК Профспілки Лола Віталій, Жанна Безродня – заступник начальника міського відділу освіти, Максим Міщенко – делегат, директор ЗОШ №11.
 
Вів конференцію Роман Дзюба – голова ППО гімназії №2.
 
Звітувала про роботу міської організації Профспілки Ніна Моненко – голова Бердянської МОП. З доповіддю про роботу ревізійної комісії виступила Олена Гончар.
 
Виступи супроводжувалися показом на екрані відеослайдів. Виступаючі високо оцінили роботу голови Маненко Ніни Василовни і ради міської організації Профспілки.
 
Роботу районної і міської організацій визнано задовільною.
 
Головою Бердянської РОП обрано Сергія Шевченко, головою Бердянської МОП обрано Ніну Моненко.
 
Надія Гринь – голова обласної організації Профспілки, яка була присутня на обох конференціях, донесла в своєму виступі інформацію про роботу ФПУ, ЦК Профспілки, обласної організації та актуальні питання в роботі профспілок.
 
На конференціях були обрані виборні органи, делегати на ХХ обласну конференцію та делеговані кандидатури до складу обкому.
 
Заступником голови Бердянської РОП обрано Шепоту Любов – голову ППО Новотроїцької ЗОШ, заступником голови Бердянської МОП обрано Романа Дзюбу – голову ППО гімназії №2.
 
Щиро вітаємо всіх спілчан з завершенням звітного періоду, голів та заступників з обранням на ці посади.
 
Бажаємо подальшої плідної роботи.
 
В єдності наша сила!
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки