Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Вшанування педагогічних династій у Вознесенівському районі
Вшанування педагогічних династій у Вознесенівському районі
  • 25 лютого 2020
21 лютого 2020 в ПК «Орбіта» Вознесенівська районна організація Профспілки працівників освіти разом з територіальним відділом освіти організували чудовий, сімейний захід «Вчительські династії». Надихнув їх на це свято досвід Пологівської районної організації Профспілки по проведенню культурно-масових заходів для членів Профспілки.
 
На святі були присутні вчительські династії, голова Вознесенівської РО Профспілки Т.О. Шиманиця, голова обласної організації Профспілки Н.І. Гринь.
 
З чого починаються  педагогічні  династії? З любові до професії, до дітей і вміння цю любов передати у спадок. Тільки талановита людинаа, яка щиро любить дітей, віддана своїй професії, гідна бути продовжувачем педагогічної династії.
 
Це люди, для яких професія вчителя чи вихователя стає долею і передається від покоління до покоління, як естафета добра, людяності, щирості. В заході приймали участь заклади загальної середньої і дошкільної освіти а саме:
 
  • Заклади дошкільної освіти №42 «Сонечко», №155 «Калинка»;
  • ЗЗВШ№31,  ЗЗСО №20 екологічного профілю, гімназія №25,  ЗЗСО№ 39, ЗЗСО №72 з поглибленним вивченням хімії та біології, ЗЗСО «Основа», Єврейська гімназія  «ОРТ-Алєф».
 
На заході були представлені яскраві презентації. Самий великий педагогічний стаж однієї з династій складає 430 років.
 
Всім династіям – учасницям були вручені подарунки та солодощі.
 
Бажаємо  нашим родинним династіям відданості в справі, натхнення та подальших успіхів.
 
Дякуємо всім запрошенним, учасникам та організаторам.
 
Прес-служба

Вознесенівської РОП