Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Звітно-виборні конференції в Кам’янсько-Дніпровській, Куйбишевській, Новомиколаївській, Приазовській РО Профспілки
Звітно-виборні конференції в Кам’янсько-Дніпровській, Куйбишевській, Новомиколаївській, Приазовській РО Профспілки
  • 19 березня 2015

18 березня пройшли 3 освітянські звітно-виборні профспілкові конференції в Кам’янсько-Дніпровському, Куйбишевському та Новомиколаївському районах, 19 березня – в Приазовському районі.

Звітно-виборна конференція Кам’янсько-Дніпровської РО Профспілки пройшла в актовій залі районного відділу освіти. В ній взяли участь 22 делегати із 26 обраних на конференцію, начальник районного відділу освіти С.Г. Танько, соціальні партнери (директори шкіл, завідуючі ДНЗ). Головою районної організації Профспілки одноголосно знову обрана Норченко Олена Валентинівна, яка очолює її з квітня 1998 року.

Звітно-виборна конференція Куйбишевської районної організації Профспілки проходила в актовій залі Куйбишевської ЗОШ І-ІІІ ст. Із обраних 55 делегатів у роботі конференції взяли участь 53. Більшістю голосів головою районної організації на новий п’ятирічний термін знову обрано Антонову Зою Федорівну. З.Ф. Антонова є головою районної організації з січня 1989 року. Це досвідчений педагог, авторитетний профспілковий лідер.

Відмінник народної освіти, вчитель-методист. Нагороджена багатьма освітянськими та профспілковими грамотами, нагрудним знаком Федерації профспілок України “Профспілкова відзнака” (2010 р.).

В роботі звітно-виборної конференції Куйбишевської РОП взяла участь голова обласної організації Профспілки Н.І. Гринь.

Звітно-виборна конференція Новомиколаївської РО Профспілки пройшла в Будинку дитячої та юнацької творчості.

В її роботі взяли участь заступник голови обласної організації Профспілки Ю.І. Юдін, голова Новомиколаївської районної ради О.Г. Мануйлов, начальник відділу освіти, молоді та спорту Новомиколаївської РДА Н.В. Біла, 51 делегат з 54 обраних на конференцію. Головою районної організації на новий термін одноголосно обрано І.М. Соколову, яка очолює організацію з квітня 2005 року.

Профспілкова конференція в Приазовському районі відбулася в Будинку дитячої творчості.

В її роботі взяли участь в.о. голови Приазовської РДА Сивова О.В., в.о. начальника відділу освіти Самофалова С.М., 32 делегати з 37 обраних на конференцію. Головою районної організації на новий п’ятирічний термін обрано Т.І. Діобу – досвідченого педагога і профспілкового лідера, яка очолює Приаовську РО Профспілки з березня 1993 року.

Роботу всіх чотирьох районних організацій та їх виборних органів за звітний період делегати визнали задовільною, затвердили новий склад рад районних організацій Профспілки, обрали делегатів на ХІХ обласну конференцію.

Обласний комітет вітає обраних голів первинних профспілкових організацій, профгрупоргів установ і закладів освіти зазначених районів, голів РО Профспілки Антонову З.Ф., Діобу Т.І., Соколову І.М., Норченко О.В. і бажає їм наснаги, успіхів у педагогічній та профспілковій діяльності.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки