Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Звітно-виборна конференція в Хортицькій районній організації Профспілки м.Запоріжжя
Звітно-виборна конференція в Хортицькій районній організації Профспілки м.Запоріжжя
  • 19 лютого 2020
18 лютого 2020 року в актовій залі Запорізької гімназії №45 пройшла звітно-виборна конференція Хортицької районної організації Профспілки працівників освіти і науки України м. Запоріжжя.
 
Їй передувала звітно-виборна кампанія в первинних профспілкових організаціях в ІІІ-ІV кварталах 2019 року. Звітно-виборні збори пройшли в усіх тридцяти п’яти первинних організаціях. На них обрано 189 членів профспілкових комітетів, 105 членів ревізійних комісій; роботу всіх ППО за звітний період 2014-2019 років визнано задовільною. На зборах обрано 110 делегатів на районну звітно-виборну конференцію.
 
На конференції були присутні 102 делегати, які представляли 35 первинних профспілкових організацій закладів освіти району, соціальні партнери – директори закладів освіти, завідуючі дошкільними закладами, заступник голови обласної організації Профспілки Юдін Ю.І.
 
Голова Хортицької РОП Володькова Т.В. виступила на конференції з доповіддю про підсумки діяльності організації за звітний період (лютий 2015-лютий 2020 р.р.). З доповіддю ревізійної комісії районної організації виступила член комісії, голова ППО ДНЗ №107 Краповницька Н.В. Після обговорення обох доповідей звіт ревізійної комісії було затверджено, роботу районної організації Профспілки визнано задовільною, прийнято основну постанову конференції. Всі доповіді і виступи на конференції супроводжувалися відеорядом про результати діяльності.
 
На конференції відкритим голосуванням було обрано профспілкові органи. Головою Хортицької РОП одноголосно на новий термін обрано Т.В. Володькову, її заступником – голову ППО НВК №106 Т.В. Зеркаль.
 
Учасники конференції делегували два делегата в члени обласного комітету Профспілки, обрали три делегата на ХХ обласну звітно-виборну конференцію.
 
Конференція пройшла в діловій обстановці. З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні постанови. Одна із стабільних організацій у складі обласної організації Профспілки завершила свою звітно-виборну кампанію.
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки