Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Спартакіада Вознесенівського району
  • 17 лютого 2020
Фізкультура подовжує життя на п’ять років, але ці п’ять років потрібно провести у спортзалі
Михайло Жванецький
 
З метою впровадження фізичної культури в повсякденне життя, активізації  фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи серед  членів Профспілки - працівників загальноосвітніх навчальних закладів, популяризації фізичної культури її широкого застосування у загартуванні, оздоровленні, профілактиці захворювань, пропаганді здорового способу  життя, привернення уваги громадськості, соціальних партнерів до розвитку фізичної культури та спорту була проведена спартакіада серед працівників освіти Вознесенівського району.
 
Вже кілька років вона стала доброю традицією проводити спортивні змагання серед вчителів, які, незважаючи на брак часу, розуміють, що необхідно виховувати здорове покоління власним прикладом.
 
Спорт об’єднує всі народи, нації, усі покоління. Він дає мир, здоров’я, щастя та свободу. дарує радість  дорослим і дітям.
 
Боротьба за перемогу з волейболу, настільного тенісу і шахів  проходила в два дні 12-13 лютого у гімназії № 25 гуманітарного профілю і гімназії ,,ОРТ-Алеф’’.
 
Учасників і переможців змагань привітали заступник голови районної адміністрації по Вознесенівському району Максим Крайній і начальник територіального відділу освіти Вознесенівськогому району  Ірина Кичата.
 
Всі учасники і переможці від районної організації Профспілки нагородженні  грамотами і дипломами, профспілковим заохоченням  та солодощами від ТМ ,,Стелсі’’.
 
Прес-служба
Вознесенівської РОП