Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Звітно-виборна кампанія в Енергодарській МОП
  • 10 лютого 2020
У другому півріччі 2019 року пройшли звітно-виборні профспілкові збори в 28 первинних організаціях закладів освіти м.Енергодара. Вони вирішили важливі організаційні питання, дали задовільну оцінку роботі профспілкових комітетів, обрали новий склад ПК та голів первинних профспілкових організацій, делегатів на міську звітно-виборну конференцію.
 
10 лютого 2020 року в Енергодарському НВК №1 о 14:00 годині розпочала свою роботу звітно-виборна конференція Енергодарської міської організації Профспілки. В ній взяли участь заступник голови Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України – Юдін Ю.І., начальник управління освіти Енергодарської міської ради – Букреєва С.М., 56 делегатів від первинних профспілкових організацій. Вела конференцію Климентьєва К.В. –  голова ППО ЗОШ №7 м.Енергодара.
 
На початку конференції Чорний М.Д. зачитав привітання делегатам від голови обласної організації Профспілки Гринь Н.І., в якому вона щиросердечно вітала делегатів та спілчан із завершенням звітного періоду, побажала плідної і злагодженої роботи конференції та подальших дій щодо захисту членів Профспілки.
 
З доповіддю про роботу Енергодарської МОП за період з лютого 2015 року по лютий 2020 року виступив голова Енергодарської МОП Чорний М.Д. Зі звітом ревізійної комісії за цей період виступив член ревізійної комісії Енергодарської МОП – Григорьєв А.С.
 
Міська профспілкова організація є однією з найбільших і найстабільніших в складі обласної організації Профспілки. Вона об’єднує 2100 працівників освітньої галузі м.Енергодара (99,4% працюючих).
 
У чинники активності та дієвості організації входить їх участь у обласних конкурсах на кращу первинку, з охорони праці, фотоконкурсах, численних акціях протесту.
 
У своєму виступі на конференції Юдін Ю.І. відзначив участь профспілчан Енергодара в обласних профспілкових заходах, спартакіадах, туристичних зльотах. Перерахування 0,3% фонду оплати праці дозволяє проводити міській організації широку культурно-масову роботу по задоволенню духовних потреб спілчан (відвідування концертів, спектаклів, туристичні поїздки), роботу по літньому оздоровленню членів Профспілки та їх дітей, спортивно-масову та туристичну роботу.
 
Про важливість партнерської співпраці, спільне ефективне розв’язання поточних проблем, боротьби за освітянський бюджет міста висловилася і винесла подяку міській організації і її голові начальник міського відділу освіти Букреєва С.М. Вона зазначила, що важливу роль в цьому відіграє той факт, що голова МОП Чорний М.Д. є депутатом Енергодарської міської ради.
 
Конференція дала задовільну оцінку роботи міської організації Профспілки та її ради, вчетверте поспіль обрала головою міської організації Профспілки Чорного М.Д., заступником голови – Клементьєву К.В., делегатів на ХХ обласну звітно-виборну конференцію, делегувала кандидатів до обласного комітету Профспілки, раду міської організації Профспілки.
 
Звітно-виборна кампанія в Енергодарській міській організації Профспілки завершилася, але продовжується конструктивна робота по соціально-економічному захисту спілчан.
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки