Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Спартакіада працівників освіти в Гуляйпільському районі
Спартакіада працівників освіти в Гуляйпільському районі
  • 17 березня 2015

Наприкінці лютого в Гуляйполі відбулася друга районна спартакіада працівників освіти, яка пройшла у два етапи.

Відкриття відбулося 21 лютого у Гуляйпільській спеціалізованій ЗОШ, де всіх учасників вітали начальник відділу освіти,молоді та спорту РДА Роман Бут та голова районної організації Профспілки працівників освіти Анатолій Клименко.

Цього дня пройшли змагання з волейболу та настільного тенісу. У них взяли участь 13 команд загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів району. Профспілкою було забезпечено харчування спортсменів у СЗОШ, за що організатори висловили вдячність працівникам їдальні, адміністрації школи, районній організації Профспілки.

Другий етап спартакіади відбувся 28 лютого в ДЮСШ, де освітяни (близько 60 чоловік) грали в шахи та шашки, брали участь в змаганнях з ігрових видів спорту.

Підбивши підсумки двох днів змагань, визнано переможців. Команді з волейболу Воздвижівської ЗОШ (директор О.А.Стасик) не було рівних, вона й виборола перемогу. Друге місце у Верхньотерсянської ЗОШ (В.Л.Застрожніков) і третє – у Новозлатопільської ЗОШ(П.В.Поляков).

Першість з настільного тенісу посів С.А.Горпинич (спеціальна школа-інтернат), за ним - О.І. Гайдабура (Долинська ЗОШ), третє місце – у Ю.С. Биковського (Успенівська ЗОШ). Серед жінок перше місце дісталося І.С.Добрознай (СЗОШ), на другому – І.Є.Домашенко(Залізнична ЗОШ) і третьою стала В.В.Рябко (ДЮСШ).

Після запеклих змагань з фут-залу перемогу здобула збірна команди СЗОШ (директор В.П.Науменко), на другій сходинці - новозлатопільці і на третій – збірна команда Верхньої Терси.

Серед шахістів-чоловіків перше місце виборов О.І.Лютий (ДНЗ “Веселка”), друге – С.В.Заворотинський (Н-Златопільська ЗОШ) і завершує трійку призерів А.П.Мирошниченко (школа-інтернат). Серед жінок у шахи найкраще зіграла Л.М.Заворотинська (Залізнична ЗОШ), на другому місці – А.М.Шикула (РЦДЮТ), на третьому – І.О. Штепа (ДНЗ “Веселка”).

В шашках серед чоловіків перемогу здобув В.В.Дерев’янко (Червоненський НВК), другим став О.В.Третьяков (школа-інтернат), третім – С.М.Лапін (Верхньотерсянська ЗОШ). У жінок місця розподілилися таким чином: на першому – Т.І.Коломоєць (Червоненсь-кий НВК), на другому – Ю.В.Коваленко (РЦДЮТ), на третьому – В.В.Юдковська (ЗОШ №1).

На урочистій частині нагородження спортсменів головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту РДА Сергій Гебель оголосив результати спартакіади, а Анатолій Клименко від Профспілки працівників освіти вручив переможцям грамоти, медалі та кубки на згадку про цю спортивну зустріч, і подякував усім учасникам за активну участь у турнірах та побажав міцного здоров’я, успіхів і миру нашій країні.

Голова Гуляйпільської районної організації
Профспілки працівників освіти
А.І Клименко