Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Звітно-виборна конференція в Шевченківській районній організації Профспілки
Звітно-виборна конференція в Шевченківській районній організації Профспілки
  • 23 січня 2020
22 січня 2020 року в приміщенні академічного ліцею «Вибір» пройшла звітно-виборна конференція в Шевченківській районній організації Профспілки працівників освіти і науки України.
 
На конференції були присутні 101 делегат, представники директорів закладів загальної середньої освіти, завідуючих дошкільними навчальними закладами, профспілковий актив, Перепелиця Н.Є. – начальник територіального відділу освіти, Остапенко Р.М. – голова Комунарської РО Профспілки м. Запоріжжя, член президії і комітету Запорізької обласної організації Профспілки, член ревізійної комісії ЦК Профспілки.
 
В звітній доповіді Куниця Н.І. – голова Шевченківської районної організації Профспілки висвітлила напрямки роботи організації за п’ять років. Особлива увага у її доповіді приділена боротьбі Профспілки за свої права, соціально-економічний захист членів Профспілки, участі в акціях протесту, діалогу з органами влади.
 
Про роботу первинних профспілкових організацій в звітній період доповіли голови ППО ЗЗШ №4 Ноздрюхіна Н.І., ЗЗШ №12 Загорська С.М., Центру розвитку «Надія» Колєснікова С.С., ДНЗ №244 Гавриленко О.В.
 
Всі виступаючі дали високу оцінку роботі районної організації, ради РО Профспілки.
 
Начальник ТВО Шевченківського району Перепелиця Н.Є. виразила подяку районній організації Профспілки за ефективне соціальне партнерство і турботу про працівників освіти району. Конференція пройшла в діловій, доброзичливій атмосфері.
 
Роботу районної організації Профспілки та її ради за звітній період визнано задовільною. Головою організації на новий п‘ятирічний термін обрано Куницю Наталію Іванівну.
 
Вітаємо Куницю Н.І. з обранням на посаду та бажаємо районній організації Профспілки подальших досягнень у соціально-економічному захисті спілчан!
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки