Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Маленька солодка казка від профспілки БДПУ
  • 26 грудня 2019
У Бердянському державному педагогічному університеті вже стало доброю традицією виготовлення hand-made подарунків від профспілкового комітету для усіх працівників деканатів, кафедр, підрозділів, відділів та працівників.  
 
Хоч погода не тішить нас своїми сонячними та морозними деньками, але не треба забувати, що на календарі вже зима та зовсім скоро до нас завітає Новий Рік! Щоб новорічний настрій був у кожного працівника університету, профспілковий комітет ППО БДПУ придумав та виготовив неймовірно гарні та смачні годинники з цукерок. Впакували у гарний папір та прикрасили листівкою зі символом наступаючого року!
 
Члени профспілки з надзвичайним трепетом та відповідальністю ставляться до формування кожного подарунку, адже ці подарунки будуть приносити задовлолення. Створюючи подарунок, ми намагаємося зробити не просто коробку з цукерками, а створити маленьку казку. Тут потрібно врахувати багато аспектів, зокрема, подарунок повинен бути гарним, потрібно, щоб було цікаво та, звісно, смачно.
 
Щиро вітаємо усіх членів Профспілки працівників освіти та науки з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим і від щирого серця бажаємо, щоб все, про що Ви мрієте, обов’язково виповнилося, а рік Щура приніс приємні сюрпризи, душевний спокій, стабільність, вірність, удачу, щастя і успіх!
 
Профспілковий комітет
Бердянського
ДПУ