Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Благодійна ініціатива
  • 6 грудня 2019
За ініціативи голови профбюро факультету філології та соціальних комунікацій, члена профкому Анастасії Єсіпової головний корпус БДПУ на один вечір перетворився на казковий палац, наповнений вишукано вдягненими дівчатами та юнаками. Благодійний Зимовий Бал вчетверте проводиться у стінах актової зали не лише задля культурного відпочинку та відродження бальних традицій, а й з доброчинною метою.
 
Усі зібрані кошти передані Обласному центру матері та дитини в м. Бердянську (керівниця – Ірина Шлендер), де тимчасово проживають жінки на пізніх термінах вагітності та матері з дітьми віком від народження до 18 місяців, які опинилися у складних життєвих умовах, що перешкоджають виконанню материнського обов’язку. Центр запроваджує нові форми соціальної підтримки жінок і запобігає відмовам батьків від новонароджених дітей.
 
Кожний факультет представляла найкраща пара студентів, які подарували глядачам відчуття справжнього балу.  Учасники були нагороджені Грамотами ректора БДПУ, подарунками від наших спонсорів.
 
Головним спонсором цього заходу виступила профспілкова організація університету на чолі з головою ПК ППО, депутатом Бердянської міської ради Віталієм Григоровичем Лолою, який надав фінансову підтримку та подарував кожній дівчині неймовірно гарні троянди.
 
Прес-служба
ППО БДПУ