Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Терпіннівська спеціальна ЗОШ-інтернат відзначила 60-літній ювілей
Терпіннівська спеціальна ЗОШ-інтернат відзначила 60-літній ювілей
  • 21 листопада 2019
8 листопада 2019 року Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат відзначила 60-літній ювілей.
 
Завжди приємно зустрітися в колі друзів, пригадати історію непростого 60-річного життєвого шляху, порадіти успіхам та підтримати у починаннях.
 
За ці роки школа випустила в широкий життєвий шлях шість поколінь учнів , в її стінах працювало три покоління вчителів і в різні періоди очолювало більше 10 директорів. 
 
В цей урочистий день Шевчик Марина Станіславівна, директор закладу, разом з колективом школи зустрічали почесних гостей, які давно вже є частиною шкільної родини, це депутати обласної ради Тетяна Ковиліна та Олег Буряк, заступник директора департаменту Віктор Захарчук.
 
З ювілеєм колектив привітала голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Ксенія Захарова. Наша профспілкова організація висловлює особливу вдячність Захаровій Ксенії Миколаївні - за теплі слова, приємний подарунок, постійну підтримку нашого колективу. 
 
 
Під час урочистостей винуватці свята отримали численні нагороди від обласної ради, державної адміністрації, Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.
 
Голова ППО
Тетяна Гандзюк