Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Щорічна допомога студентам та співробітникам Бердянського державного педагогічного університету
Щорічна допомога студентам та співробітникам Бердянського державного педагогічного університету
  • 18 листопада 2019
Щорічно в Бердянському державному педагогічному університеті у приміщенні профспілкового комітету організовують оформлення субсидій для студентів, які зареєстровані та проживають в студентському  гуртожитку №2.
 
Цього року такою можливістю, щодо отримання житлових субсидій, могли скористатися й інші мешканці гуртожитку. Студенти, які мали субсидію, продовжили її, а які вперше заселилися в гуртожиток, скористалися запропонованою можливістю.
 
Так, серед осіб, які звернулися до головного спеціаліста відділу та прийому документів управління праці та соціального захисту населення Бердянського міськвиконкому Васильєвої Олени, а саме 47 переселенців Донецької та Луганської областей, декілька осіб з малозабезпечених сімей, студенти-інваліди та інші пільгові категорії.
 
Голови профспілкових бюро факультетів, напередодні запланованої зустрічі у профспілковому комітеті, провели організаційно-роз’яснювальну роботу щодо оформлення документів. Зустріч пройшла 7 та 8 листопада.
 

Студенти і співробітники щиро вдячні голові профкому, депутату Бердянської міської ради Віталію Лолі, який організовує ці необхідні зустрічі.

Прес-служба
ППО БДПУ