Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Обласний семінар голів ревізійних комісій
  • 12 листопада 2019
В обласній організації Профспілки в розпалі звітно-виборна кампанія. В ІІ-ІV кварталах 2019 року звіти і вибори проходять в первинних профспілкових організаціях.
 
В І кварталі 2020 року розпочинаються звіти і вибори в районних, міських організаціях галузевої Профспілки та первинках вищих навчальних закладів.
 
У зв’язку з підготовкою до проведення звітно-виборних конференцій в цих організаціях та інформування профактиву 12 листопада 2019 року у малому залі Запорізької обласної ради профспілок відбувся обласний семінар голів ревізійних комісій районних, міських організацій Профспілки, первинних профспілкових організацій вищих навчальних закладів. В ньому взяли участь голови і бухгалтери деяких профспілкових організацій.
 
Відкрив семінар заступник голови обласної організації Профспілки Ю.І. Юдін. Він ознайомив учасників семінару з останніми заходами і діями Федерації профспілок України, Центрального комітету галузевої Профспілки, президії та комітету обласної організації Профспілки з питань соціально-економічного захисту; нормативною базою звітно-виборної кампанії; результатами дій ЦК та акції протесту в м. Києві по формуванню бюджету галузі “Освіта” на 2020 рік.
 
В заході взяли участь та виступили з питань оподаткування профспілкових доходів та виплат, податкової звітності профспілкових організацій та доходів фізичних осіб фахівець Головного управління Державної податкової служби України у Запорізькій області Т.М. Гаман; оплати листків тимчасової непрацездатності начальник відділу страхових виплат та матеріального забезпечення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області К.В. Назаренко.
 
Актуальні питання фінансової діяльності у галузевій Профспілці розкрила головний бухгалтер Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України О.Я. Піскун. Член контрольно-ревізійної комісії ЦК Профспілки Р.М. Остапенко розповіла про основні аспекти проведення ревізій організацій Профспілки.
 
Голови ревізійних комісій і бухгалтери в ході семінару, питань-відповідей отримали необхідну інформацію для підготовки до звітно-виборних конференцій, звітних доповідей ревізійних комісій, подальшої роботи.
 
Учасники семінару отримали змістовний і потрібний у повсякденній роботі ревізійних комісій роздатковий матеріал.
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки