Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Туристсько-екскурсійна робота в Мелітопольській РО Профспілки
Туристсько-екскурсійна робота в Мелітопольській РО Профспілки
  • 4 листопада 2019
Осінь 2019 року для Мелітопольської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України на чолі з Ксенією Захаровою насичена подіями.
 
З 6 по 8 вересня на території навчально – наукової бази Мелітольського державного педагогічного університету ім. Б. Хмельницького пройшов районний зліт-змагання з пішохідного туризму серед працівників освіти присвяченого Всесвітньому Дню туризму. В змаганнях взяли участь 14 команд. Змагання проводились з таких  видів: командні змагання з техніки пішохідного туризму на дистанції «Смуга перешкод», спортивне орієнтування в заданому напрямку, конкурсна програма (в’язання туристських вузлів, розпалювання багаття, візитна картка команди, в’язання нош, природа і фантазія).
 
Найкращими стали команди Костянтинівського районного НВО №1 «Таврія» - I місце, Трудівської ЗШ I – II ступенів – II місце та команда Костянтинівського ліцею “Ерудит» посіла III місце. Переможці отримали подарунки від Мелітопольської районної ради та відділу освіти Мелітопольської РДА, від районної профспілкової організації отримали кубки, грамоти та профспілкову виплату.
 
Переможці районних змагань представляли район на обласних змаганнях   з пішохідного туризму серед працівників освіти які пройшли з 12 по 14 вересня на о. Хортиця.
 
Участь в цих змаганнях приймали дві команди, одна   з яких команда ветеранів завоювала три перших місця і отримала подарунки, кубки та профспілкову виплату від обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.
 
Ксенія Захарова  продовжує добру традицію знайомити членів Профспілки з видатними місцями України. З 25 по 29 жовтня була організована для 65 членів Профспілки цікава подорож містами Хмельницький – Кам’янець – Подільський – Чернівці.    Це унікальні, чудові, зі своїм неповторним колоритом міста, від подорожі по яким педагоги отримали багато вражень. Сподіваємося на подальшу плодотворну діяльність районної профспілкової організації.
 
Прес-служба
Мелітопольської РО
Профспілки