Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Завершено звіти і вибори в Орджонікідзевській РО Профспілки м. Запоріжжя
Завершено звіти і вибори в Орджонікідзевській РО Профспілки м. Запоріжжя
  • 13 березня 2015

Завершено звітно-виборну кампанію у найбільшій у м. Запоріжжі і одній із найбільших в області Орджонікідзевській районній організації Профспілки.

До Орджонікідзевської РО Профспілки м. Запоріжжя входять 57 профспілкових організацій (51 ППО і 6 профгруп), які об’єднують 3377 членів Профспілки (3 176 працівників і 201 непрацюючий пенсіонер). Це найбільш різноманітна за своїм складом організація Профспілки у місті і в області. До неї входять первинки управління освіти і науки Запорізької ОДА, Запорізького міського департаменту освіти, Орджонікідзевського територіального відділу освіти, працівників обкому Профспілки, Будинка вчителя, Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Запорізького музичного училища ім. П. Майбороди, 6 ДЮСШ, 16 ДНЗ, шкіл і гімназій району, закладів нового типу, спортивного інтернату, НРЦІ “Орієнтир”, позашкільних закладів.

Різноплановість організацій, їх соціальних, трудових інтересів і визначає особливості роботи районної організації, навчання профактиву.

Восени 2014 року у всіх ППО і профгрупах пройшли звітно-виборні збори. На них обрано нові склади ПК ППО, голів ППО. Вперше обрано головами первинних організацій 8 чоловік. Іншим 49 члени Профспілки довірили керувати їхньою організацією на новий п’ятирічний термін вже не вперше. Склад ради РО Профспілки (голів ППО) можна охарактеризувати як досвідчений, дієвий, з активною громадською позицією виборний орган.

В ході звітно-виборних зборів роботу усіх 57 організацій було визнано задовільною, обрано 272 члени профспілкових комітетів, 156 членів ревізійних комісій, 61 делегат на районну звітно-виборну конференцію.

Районна конференція, яка пройшла 12 березня в Запорізькій гімназії №71, стала завершальним етапом звітів і виборів в Орджонікідзевській РО Профспілки. В роботі конференції взяли участь 55 делегатів, заступник голови ЗОО ППОНУ Ю.І. Юдін, начальник Орджонікідзевського територіального відділу освіти Д.К. Іваниченко.

Заслухавши та обговоривши звітну доповідь, звіт ревізійної комісії, делегати одноголосно визнали роботу організації та її виборних органів за звітний період з березня 2010 по березень 2015 року задовільною. Делегати, які виступали, голова ветеранської організації, начальник ТВО виразили щиру вдячність за хорошу роботу голові районної організації Профспілки Леоновій Людмилі Миколаївні і одностайно обрали її керівником організації на нову каденцію. Конференція затвердила склад ради РО Профспілки у складі 58 чоловік, обрала ревізійну комісію, 5 делегатів на ХІХ обласну звітно-виборну конференцію, делегувала 3 кандидатів до складу обласного комітету Профспілки.

Обласний комітет Профспілки вітає Орджонікідзевську РОП із завершенням звітно-виборної кампанії, обраних голів ППО та голову РО Профспілки Л.М. Леонову і бажає усім творчого натхнення, успіхів у профспілковій діяльності на благо спілчан.

Звітно-виборна конференція в Орджонікідзевській РО Профспілки завершила профспілкові звіти і вибори в галузевій Профспілці м. Запоріжжя.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки