Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Зустріч профактиву області з юридичним відділом ЦК Профспілки
Зустріч профактиву області з юридичним відділом ЦК Профспілки
  • 17 жовтня 2019

З метою вивчення питання на засідання президії Центрального комітету Профспілки “Про стан дотримання прав профспілок у відповідності до законодавства України та Конвенції МОП “Про свободу асоціації та захист права на організацію” в Запорізьку обласну організацію Профспілки прибули завідувач юридичного відділу ЦК Профспілки Курилкін С.І. та головний юрисконсульт Паливода В.І. У ході ознайомлення з досвідом роботи обласної, районних, міських організацій Профспілки та ППО ВНЗ 16 жовтня 2019 року пройшла зустріч працівників юридичного відділу ЦК Профспілки з профактивом.

Зустріч пройшла в діловій конструктивній атмосфері.

Профспілковці поставили ряд важливих питань і разом з юристами ЦК Профспілки моделювали можливі шляхи їх вирішення. Ситуації стосувались питань соціально-економічного захисту, порушення прав профспілок, колективно-договірного регулювання, співпраці з органами місцевого самоврядування, об’єднаних територіальних громад.

Після зустрічі з профактивом Курилкін С.І. і Паливода В.І. зустрілися з соціальними партнерами обласної організації Профспілки – заступником директора Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації, начальником управління В.М. Захарчуком, начальником відділення Національної служби посередництва і примирення в Запорізькій області С.І. Четвертаком, головою Запорізької обласної ради профспілок В.М. Сластьоном, начальником відділу з питань соціально-економічного захисту інтересів трудящих Т.Ф. Бєлєсковою, юрисконсультом О.В. Пархоменко.

Зустрічі були корисними і інформативними для обох сторін.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки