Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Подарунок до Дня дошкільника в м. Мелітополі
  • 26 вересня 2019

26 вересня 2019 року в колективах ДНЗ №41 «Барвінок» та №47 «Берізка» був святковий настрій тому, що здача дошкільних установ після реконструкції стала, свого роду, подарунком до Дня дошкільника та ювілею Мелітополя. Як відомо в найближчу неділю місто відзначить 235 річницю від дня свого заснування.

Подарунок видався теплим, сучасним і красивим. Обидва дитячі садки панельного типу досі були в числі самих холодних дошкільних установ міста. Тепер їх не впізнати. Будинки утеплені і пофарбовані в одній кольоровій гамі - в пудрово-коричневих тонах. Вікна замінені, навколо дитячих садків покладена декоративна тротуарна плитка. А вся територія доглянута і прикрашена оригінальними інсталяціями.

Адміністрація дитячих садків, народний депутат Україна Сергій Мінько, секретар міськради Роман Романов, діти та батьки радо зустрічали першого заступника міністра розвитку громад і територій Дмитра Живицького, главу Представництва Європейського інвестиційного банку в Україні Жана-Еріка де Загіна, заступника голови Представництва ЄС в Україні доктора Анніку Вайдеманн, постійного представника ПР ООН в Україні Дафіну Ґерчеву, губернатора Запорізької області Віталія Туринка.

Батьки, діти та вихователі задоволені таким перетворення дошкільних установ. В знак подяки вони організували для зарубіжних інвесторів і представників влади теплий прийом з концертами та подарунками у вигляді дитячих виробів.

Душевний прийом і самі дошкільні навчальні заклади вразили губернатора. Як тільки гості ступили на територію дошкільного навчального закладу №41, дітлахи разом з вихователями закружляли високих гостей в хороводі. На кілька хвилин відправився назад в дитинство і губернатор.

Прес-служба
Мелітопольської МО
Профспілки