Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Участь у міжнародних змаганнях у Болгарії
  • 23 вересня 2019

2-7 липня 2019 року в Республіці Болгарія відбулася XV Міжнародна спартакіада вчителів. Понад 500 учасників із 21 муніципалітету Болгарії, а також освітян із Єгипту, Румунії, України та Таджикистану взяли участь у змаганнях, які проходили на курорті Албена.

Організаторами заходу традиційно виступили Болгарська профспілка вчителів та Болгарська робітнича федерація «Спорт і здоров’я» за підтримки Міністерства молоді та спорту Республіки Болгарії.

Офіційний старт ювілейним змаганням дала Янка Такева – голова Болгарської профспілки вчителів, участь взяли Сьюзан Флокен – директор Європейського комітету профспілок освіти, представники міністерств та відомств Болгарії.

Змагання проводилися з 10 видів спорту (плавання, шахи, настільний теніс, міні-футбол, пляжний волейбол, вуличний баскетбол, дартс, бридж, петанк, перетягування канату).

Делегація із України цьогоріч складалася із 36 осіб – 11 регіонів нашої країни (Донецька, Дніпропетровська, Закарпатська, Запорізька, Миколаївська, Одеська, Сумська, Херсонська, Чернігівська, Черкаська області та місто Київ) - керівник команди – заступник голови Профспілки працівників освіти і науки України Любов Гарбаренко.

Українці змагалися за першість у шести видах спорту і за результатами змагань привезли на Батьківщину почесне ІІІ місце.

Участь у спартакіаді від Запорізької області взяла Дибцева Ірина Вікторівна – керівник гуртка Бердянського будинку юнацької та дитячої творчості. Вона входила до команди шахістів. В командному заліку разом з Клавдією Чулуп вони посіли І місце серед жінок.

Президія комітету Запорізької обласної організації Профспілки вітає Дибцеву І.В. з результативним виступом, виражає глибоку вдячність за участь в спартакіаді і бажає високих спортивних досягнень, натхнення та успіхів у підготовці майбутніх чемпіонів.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки