Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Вітання з Днем науки
  • 15 травня 2019

Вельмишановні науковці!

Щиросердечно вітаю Вас з Днем науки!

Це свято людей творчої праці, діяльність яких є символом духовної свободи та розвитку особистості. Це свято, коли вшановуються наукові традиції, досягнення вчених, якими ми по праву пишаємося і на які покладаємо великі сподівання. Сьогодні наука, незважаючи на труднощі, завдяки вашій наполегливій праці, має сучасні наукові школи та відомі технологічні розробки.

Розвиток науки, ефективне використання результатів наукової діяльності впровадження новітніх технологій - основа економічного зростання держави.

Переконана, що і Ви, корифеї науки, і Ваші молоді талановиті послідовники докладите зусиль для розвитку науково - технічного потенціалу краю, збагачуючи скарбницю вітчизняних і світових досягнень.

Шановні науковці! Дозвольте засвідчити нашу повагу до усіх Вас і подякувати кожному за працю, за наукові досягнення, за кожного студента і кваліфікованого фахівця, підготовленого Вами.

Зичу Вам і вашим родинам міцного здоров’я, родинного затишку, добра і добробуту, нових досягнень на славу і процвітання науки і України!

З повагою голова
обкому Профспілки
Надія Гринь