Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Охорона праці очима пологівських працівників
  • 22 квітня 2019

19 квітня в РЦ “Юність” було проведено захід, приурочений Всесвітньому дню охорони праці.

Організаторами виступили: Пологівський фонд соціального страхування, відділ праці та координаційна рада профспілок. Метою проведення заходу було перш за все привернути увагу до питань охорони праці, а також підвищення рівня спеціальних знань для працівників підприємств, держустанов, закладів освіти.

Захід проходив у декілька етапів:

Офіційно-інформативний семінар на тему: “Безпечне та здорове майбутнє праці”.

З доповідями виступали: начальник відділення Фонду соціального страхування Руслан Севериненко, головний спеціаліст відділу праці Олена Коротких, голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Зоя Мовчан, страховий експерт Володимир Горобець.

Розважальний конкурс “Знання збережуть життя”

Участь в ньому взяли всі присутні спеціалісти з охорони праці, які були поділені на чотири команди. Учасники виконували різні завдання на перевірку знань з охорони праці, за які отримували певну кількість балів. Виступи команд оцінювало журі. Шквал емоцій викликав виступ команди педпрацівників.

Учасники були нагороджені грамотами і подарунками. Гарний настрій та позитивні емоції було гарантовано організаторам, учасникам та глядачам заходу.

Голова
Пологівської районної
організації Профспілки
З.А. Мовчан