Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Окремим категоріям педпрацівників Мелітополя підвищено заробітну плату
Окремим категоріям педпрацівників Мелітополя підвищено заробітну плату
  • 2 квітня 2019

3 1 квітня за дорученням Мелітопольського міського голови Сергія Мінько педагогам дошкільних та позашкільних навчальних закладів буде збільшено заробітну плату – про це на нараді керівників навчальних закладів 29 березня 2019 року повідомила заступник Мелітопольського міського голови Світлана Бойко.

Нагадаємо, у 2018 році постановою Кабінету Міністрів України було прийняте рішення щодо збільшення посадових окладів заробітної плати для педагогів, які фінансуються за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету.

Як повідомила Світлана Бойко, на жаль, вищезазначене рішення не стосувалось педагогічних працівників дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

"Нещодавно на ім'я міського голови було написане звернення від голови МО Профспілки працівників освіти Тетяни Маненко з проханням вирішити дане питання, оскільки на державному рівні воно не вирішується та зрозуміла стурбованість працівників освітніх закладів і профспілкових комітетів", - під час наради в управлінні освіти зазначила С.Бойко.

За дорученням Мелітопольського міського голови Сергія Мінько управлінню освіти та фінансовому управлінню було надане доручення ретельно опрацювати питання збільшення заробітної плати працівникам дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

"Було скликано окрему нараду за участю заступників Мелітопольського міського голови, працівників фінансового управління, управління освіти, депутатів, які є керівниками депутатських комісій під час якої було прийняте рішення з 1 квітня збільшити заробітну плату педагогам дошкільних та позашкільних навчальних закладів на 10%. Для цього з міського бюджету буде виділено близько 4 млн. грн.", - резюмувала Світлана Олександрівна.


Інформація з сайту 
Мелітопольської міської ради