Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Спортивне життя Мелітопольської районної організації Профспілки
Спортивне життя Мелітопольської районної організації Профспілки
  • 29 березня 2019

Традиційно в першій декаді 2019 року Мелітопольська РОП організовує для освітян районну спортивні змагання.

На засадах партнерства з Мелітопольським управлінням молоді та спорту 4 січня на базі Шахової школи м. Мелітополя пройшли змагання з шахів та шашок, в яких прийняли участь 23 первинні профспілкові організації. Кожен з учасників гідно захищав честь свого навчального закладу. В результаті серед шахістів кращими стали учасники ППО Вознесенської ЗШ I-III ступенів, друге місце посіла ППО Костянтинівської СРШ “Прометей”, ППО Високівської ЗШ I-III ступенів - на третьому місці. У шахах перемогла ППО Фруктовської ЗШ I-III ступенів, команда ППО Травневої ЗШ I-II ступенів на другій та ППО Спаської ЗШ I-II ступенів - на третій сходинках.

26 березня на базі Костянтинівської СРШ “Прометей” та Костянтинівського районного НВО “Таврія” пройшли змагання з волейболу. Цього року в них взяли участь 18 команд. Команди продемонстрували цікаву і безкомпромісну боротьбу, адже всі прагнули виступити як найкраще і здобути перемогу над своїми суперниками.

За підсумками змагань перше місце виборола команда Мирненської ЗШ I-III ступенів, виявивши справжній спортивний характер та жагу до перемоги. Друге місце здобули гравці Промінівської ЗШ I-II ступенів. Третє місце посіла команда освітян Астраханської ЗШ I-III ступенів.

Переможці були нагороджені Почесними грамотами, призами та отримали профспілкову виплату від районної організації Профспілки.

Освітяни зазначили, що такі зустрічі їм просто необхідні для спілкування та позитивних емоцій.

Вітаємо переможців та бажаємо підкорити ще не одну вершину!


Прес-служба
Мелітопольської РО
Профспілки