Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Старт звітно-виборної кампанії
  • 20 березня 2019

19 березня у малій залі Запорізької обласної ради профспілок відбулося розширене засідання президії комітету Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України. Окрім членів президії на нього були запрошені голови районних, міських організацій Профспілки, первинок вищих закладів освіти.

Голова обласної організації Профспілки, член ЦК Профспілки Н.І. Гринь проінформувала присутніх про підсумки роботи президії та VII пленуму ЦК Профспілки з питань 

  • стану фінансового забезпечення трудових і соціально-економічних прав та інтересів працівників закладів освіти в умовах запровадження Закону України “Про освіту” в 2019 році,
  • викликів, проблемних питань та шляхів удосконалення роботи Профспілки,
  • динаміки профспілкового членства у галузевій Профспілці,
  • інструктивно-методичних документів щодо звітів і виборів у Профспілці.

Президія комітету обговорила питання про організацію та проведення звітів і виборів в організаційних ланках обласної організації Профспілки, визначила терміни кампанії, підготовчі заходи і вимоги, прийняла відповідну постанову. Цим документом дано старт звітно-виборній кампанії спочатку в первинних профспілкових організаціях і профгрупах, а потім і в районних, міських організаціях Профспілки, ППО ВНЗ.

2019 рік, не тільки рік звітів і виборів в первинках, це ще і рік 80 річчя обласної організації Профспілки.

Одним з важливих питань розширеної президії було літнє оздоровлення і відпочинок дітей і підлітків.

Президія розглянула подання на нагородження, заохочення профспілкового активу і членів Профспілки, привітала голову обласної організації Профспілки Гринь Н.І. з високою нагородою - Почесним знаком Федерації профспілок України “За соціальне партнерство”.

З усіх питань прийняті відповідні рішення і постанови.


Прес-служба 
обласної організації
Профспілки